Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Dossier

El dossier complet de l’edició 2017, amb les entrevistes als defensors/es convidats, una breu introducció a la seva trajectòria i a la temàtica de drets humans que defensen, les peticions d’alliberament de defensors/es de drets humans empresonats, la declaració institucionaldels municipis, institucions i entitats participants al projecte, l’actualització de la feina dedefensors/es convidats en edicions anteriors, i molt més!

Consulteu el dossier 2017 clicant aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

El dossier complet de l’edició 2016, amb les entrevistes als defensors/es convidats, una breu introducció a la seva trajectòria i a la temàtica de drets humans que defensen, les peticions d’alliberament de defensors/es de drets humans empresonats, la declaració institucionaldels municipis, institucions i entitats participants al projecte, l’actualització de la feina dedefensors/es convidats en edicions anteriors, i molt més!

Consulteu el dossier clicant aquí: DOSSIER_CDDH_2016_definitiu

Dossier

 

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: