Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

EL PRAT DE LLOBREGAT

Prat del LlobregatDes de fa molts anys l’Ajuntament del Prat ha deixat palès el seu compromís envers la cooperació internacional i la defensa de la pau i els drets humans.

Ja sigui en accions de sensibilització a la ciutadania, com la celebració de les Jornades del Prat Solidari o la celebració del Dia Internacional per la Pau o el Dia Internacional dels Drets Humans,  com el suport donat a les diferents entitats que integren  la Comissió del Prat Solidari per dur a terme diferents projectes de cooperació. La regidoria ha fet una aposta ferma per mantenir i incentivar aquelles accions que treballin per la defensa dels valors que guien els nostres eixos estratègics, així com la defensa dels drets humans i el recolzament a les persones que treballen per aconseguir un món més just i solidari, on est¡guin garantits els drets fonamentals de totes les persones, amb independència del seu origen, nacionalitat, ètnia, sexe, condició política o situació social o econòmica.

És per això que l’Ajuntament del Prat no podia deixar de participar en aquest projecte conjunt que permetrà donar difusió de les dificultats que  afronten aquests defensors i defensores dels drets humans, que dediquen les seves vides a la sensibilització internacional per al compliments d’aquests drets universals.

Els drets dels que avui gaudim els han aconseguit, al llarg de la història, persones compromeses que hi ha dedicat les seves vides. El paper d’aquests defensors i defensores és un element cabdal i un valor incalculable, perquè la seva lluita ha servit perquè les generacions presents i futures puguin construir les seves vides d’una manera més justa.

Tot el nostre suport per a aquestes persones i per al projecte de Ciutats Defensores.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: