Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

ESPLUGUES DE LLOBREGAT

L’Ajuntament d’Esplugues està treballant en programes de solidaritat i cooperació internacional a través del suport a projectes de cooperació al desenvolupament, d’emergències i de sensibilització. Des de l’any 1995 hi ha una regidoria específica de cooperació, la qual cosa posa de manifest que la solidaritat i la cooperació són una estratègia més en la política muncipal.

Des d’aleshores han avançat, aconseguint un percentatge fixe, el 0’8% dels ingressos propis; han augmentat i consolidat esdeveniments de sensibilització que realitzen al municipi, sobretot, les activitats als centres educatius; han aprovat el Pla d’Acció el 2009 i enguany elaborarant el Pla Director de Cooperació al Desenvolupament, per consolidar i adequar les línies de treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: