Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

CASTELLDEFELS

Castelldefels

L’ajuntament de Castelldefels és un altre dels municipis adherits a la Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans, la qual cosa constitueix tota una declaració d’intencions de complir amb els compromisos de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat. En aquest sentit, des de fa uns anys, l’Ajuntament de Castelldefells compta amb un àrea d’actuació municipal que organitza i coordina els programes i activitats de Cooperació Internacional i per al Desenvolupament, Immigració i Convivència Intercultural.

La seva missió és la difusió i la promoció de la cooperació internacional i el desenvolupament, la integració de les persones que arriben al municipi i la convivència intercultural, en activitats dirigides al conjunt de la ciutadania, i donant suport a les entitats locals que treballen en els àmbits esmentats.

Entre els serveis que ofereix l’àrea de Cooperació es troba el suport a centres educatius, activitats de sensibilització i suport a la cooperació mitjançant subvencions, serveis de promoció de la participació, etc. En quant a la Convivència intercultural i la immigració, compten amb un Pla d’Acolliment i un servei de seguiment i assessorament per treballadors estrangers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: