Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

INSTITUT DE DRETS HUMANS DE CATALUNYA

logotip IDHCL’IDHC va néixer fa més de vint anys a Barcelona al voltant d’un grup de persones amb un clar sentit reivindicatiu i de lluita pel progrés de les llibertats i de la democràcia en el món, de crida a la conjunció d’esforços individuals i col·lectius d’institucions públiques i privades, i a favor de l’expansió dels drets polítics, econòmics, socials i culturals per totes les persones.

La finalitat de l’Institut de Drets Humans de Catalunya és l’estudi, investigació, divulgació, ensenyament i promoció dels drets humans des d’una perspectiva interdisciplinar, amb l’objectiu, entre d’altres, de millorar la cooperació amb les persones, els pobles i els països en desenvolupament. Per fer possibles aquests objectius, l’Institut col·labora amb entitats i organitzacions públiques i privades que puguin facilitar la consecució d’aquests fins.

Específicament, l’Institut de Drets Humans de Catalunya ha participat en activitats directament vinculades amb la temàtica d’aquest projecte, com va ser la seva implicació al Programa de Defensors i Defensores de Drets Humans que l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya va portar a terme els anys 2009 al 2011.

 

Contacte:
Institut de Drets Humans de Catalunya
Av. Meridiana, 32 entl.
08018 Barcelona
Tel: 93 1190372
http://www.idhc.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: