Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

COMISSIÓ CATALANA D’AJUDA AL REFUGIAT

logonouCCARLa CCAR té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades, assumint també la defensa dels drets de les persones immigrants, alhora que treballen per afavorir els processos d’integració social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya. Per assolir aquests objectius conten amb diferents programes que pretenen donar una resposta global i integral a les dificultats derivades del fet migratori, a les que han de fer front els refugiats i immigrants. Aquesta tasca es desenvolupa a través de dues grans línies d’intervenció, igual d’important una que l’altre i interrelaccionades:

a. Atenció a les persones refugiades i immigrants a través dels programes socials, jurídics i ocupacionals.

b. Defensa dels drets de les persones refugiades i immigrants a través de la incidència política i social i participació.

La CCAR va ser l’entitat gestora de l’acollida dels defensors i defensores de drets humans participants al Programa de Defensors i Defensores de Drets Humans que l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya va portar a terme dels anys 2009 al 2011.

 

Contacte:
Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat
c/ Junta del Comerç 26, baixos
08001 Barcelona
Telf. 93 301 25 39
Fax 93 417 03 43
http://www.ccar.cat

One comment on “COMISSIÓ CATALANA D’AJUDA AL REFUGIAT

  1. Montse Garrabou
    29 Agost 2015

    M’ofereixo per ajudar o fer alguna feina per als refugiats, si en teniu necessitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: