Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

ALTRES INSTITUCIONS QUE COORDINEN EL PROJECTE

Aquest projecte sorgeix de la col·laboració de diverses ciutats catalanes amb entitats de referència en l’àmbit de la Defensa dels Drets Humans, com són l’Institut de Drets Humans de Catalunya i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, que s’han coordinat sota el paraigües del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per tirar endavant aquesta aposta en la defensa dels drets humans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: