Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Última hora! Lin Muyizere substituit per Marcelline Nyiranduwamungu

-Per raons alienes al projecte, Lin Muyizere no podrà assistir a l’edició 2016 de Ciutats Defensores dels Drets Humans. Marcelline  Nyiranduwamungu vindrà en lloc seu per representar la lluita de Victoire Ingabire i per la pau a Ruanda-

marcellineMarcelline Nyiranduwamungu, és membre fundadora i portaveu de la RifDP (Xarxa Internacional de Dones per la Democràcia i la Pau), de la secció belga. L’organització treballa en defensa dels drets de la dona africana i la sensibilització sobre el paper que li correspon en la resolució de conflictes. Des l’empresonament de la Sra Victoire Ingabire, la RifDP convoca anualment el premi  Victoire Ingabire per a la Democràcia i la Pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 23 Setembre 2016 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: