Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Coneix els 9 defensors convidats a l’edició 2016!

cddh_defensors_2016

Del 26 de setembre al 7 d’octubre de 2016 nou activistes de drets humans, procedents de Síria, Perú, Uganda, Xina, Hondures, Brasil, Colòmbia, Palestina i Ruanda visitaran quinze municipis de Catalunya per donar a conèixer la tasca que realitzen als seus lloc d’origen i per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la solidaritat i el suport internacional a les seves lluites.

CONEIX EN PROFUNDITAT A AQUESTS ACTIVISTES PELS DRETS HUMANS

Zaina Erhaim, periodista i coordinadora de l’Institute of War and Peace Reporting, (IWPR) a Síria [@ZainaErhaim]

Lin Muyizere, marit de Victoire Ingabire. Al 2010, la seva dona va tornar a Ruanda i està empresonada des de llavors per haver pronunciat un discurs contrari a la ideologia del partit governant. Està complint una condemna de 15 anys.

Valdenia Paulino, defensora contra la pobresa i contra la violència als barris més marginals de Brasil.

Jeihhco, activista per la pau, la convivència i la no-violència a les comunes de Medellín a través del hip-hop. [@jeihhco]

Sandra Zambrano, advocada de drets humans de la Asociación para una Vida Mejor de Personas Infectadas y Afectadas por el VIH-SIDA en Honduras (APUVIMEH).

Essam Daod, metge palestí i fundador de Humanity Crew, organització que ofereix ajuda professional d’urgència a les persones refugiades que arriben a les illes gregues.[@essamdaod]

Esperanza HuayamaPresidenta de l’Associació de Dones de la Província de Huancabamballuita des de fa més de 20 anys per les 300.000 dones indígenes esterilitzades forçosament durant el Govern del president Alberto Fujimori.

Victor Ochen,  Fundador al 2005 de l’African Youth Initiative Network (AYINET), ha treballat durant 15 anys ajudant a nenes violades i nens mutilats per la guerra. [@Victor_OCHEN]

Rebiya Kadeer, activista en la defensa dels drets de la minoria musulmana uigur, sotmesa a l’opressió sistemàtica pel govern xinès. És la presidenta del Congrés Mundial Uigur.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 12 Juliol 2016 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: