Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Nova edició de Ciutats defensores de Drets Humans!

Confirmació dels defensors en breu! Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional per la Pau, amb la participació d’altres municipis catalans i d’altres institucions i entitats, que vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores els drets humans, ajudant a conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana. Es tracta d’organitzar l’estada a Catalunya d’un grup de 8/10 defensors i defensores dels drets humans durant un període de 13 dies per organitzar una sèrie d’activitats de diferent naturalesa (xerrades, trobades, reunions institucionals, visites a centres educatius, escoles, entrevistes amb mitjans de comunicació,…) que serviran per donar a conèixer la tasca dels defensors/es i la importància de recolzar-los. Així mateix en l’agenda del projecte s’inclouran trobades amb diverses institucions catalanes (Parlament de Catalunya, Generalitat, Síndic de Greuges, Diputació de Barcelona, …) i amb representants d’organitzacions de la societat civil (La fede, …). El projecte d’enguany també preveu la realització de diversos materials educatius al voltant dels defensors i defensores participants, així com una campanya ciutadana a favor de defensores de drets humans empresonades (Victoire Ingabire de Ruanda i Wafae Charaf del Marroc).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 20 Juny 2016 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: