Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Denunciant abusos. Buscant respostes. El Tribunal Permanent dels Pobles i altres experiències per reclamar justícia

TPP-ESEl proper dissabte, 3 d’octubre s’organitza la jornada  Denunciant abusos. Buscant respostes. El Tribunal Permanent dels Pobles i altres experiències per reclamar justícia, en la que participaran quatres dels defensors i defensores que ens visites aquests dies.

La jornada, que tindrà lloc a Casa América Catalunya, de 9 a 14h, pretén donar visibilitat a diferents lluites a favor dels drets humans a partir de diverses experiències locals i internacionals, fent ús de les instàncies ja existents o proposant-ne de noves. Alhora, també permet donar a conèixer la feina realitzada pel Tribunal Permanent dels Pobles, a través de la intervenció del seu secretari general Gianni Tognoni, i posar en relació aquesta institució amb les denúncies i lluites que exposaran activistes dels drets humans de diferents països: Yolanda Oquelí (Guatemala); Helena Maleno (Espanya/Marroc); Maryan Al Khawaja (Bahrain) i Ruth Mumbi (Kènia).

Recordeu que per participar a la jornada, heu de confirmar assistència a activitats.icip@gencat.cat.

Consulteu aquí el programa i descarregueu la invitació.

La jornada està organitzada per l’Institut Català Internacional per la Pau, Casa Amèrica Catalunya, l’Institut de Drets Humans de Catalunya, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, en col·laboració amb la resta d’entitats i ajuntaments que formen part de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 28 Setembre 2015 by and tagged , .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: