Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

El documental Ciutats Defensores dels Drets Humans ja es pot veure a través d’Internet

DesEstrena_documentalCiutatsDefensoresDDHH (6) del 14 de desembre ja es pot veure  a través d’Internet  Ciutats Defensores dels Drets Humans, documental realitzat per Andrés Pino en el marc d’un encàrrec del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

El documental s’estrenà simultàniament en diverses ciutats participants en el projecte el dia 10 de desembre, aprofitant la  commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans. El documental   fa una síntesi de les activitats realitzades durant l’estada dels vuit defensors i defensores dels drets humans convidats a Catalunya alhora que ens aporta l’oportunitat d’entendre el perquè d’aquesta trobada i escoltar una vegada més els testimonis de lluita i de coratge de tots ells.

Us convidem a veure’l i a fer-ne difusió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 16 Desembre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: