Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Un fòrum d’alumnes amb els defensors i defensores de drets humans

El 9 d’octubre, a Can Massallera, a Sant Boi,  va tenir lloc el Fòrum d’alumnes “Defensors i defensores deForumIls drets humans”, dins del marc del projecte “Ciutats defensores dels Drets Humans”.

Més de 350 alumnes provinents de 7 centres de secundària de Sant Boi van participar en l’acte, que va comptar també amb el grup de teatre jove “Inestables” i tres persones defensores dels Drets Humans: James Torh, Buscarita Roa i Marco Antonio Arana.

Per poder conèixer més a fons quí són aquestes persones defensores i per quina causa treballen, es van realitzar 20 tallers participatius a 632 alumnes, de segon cicle de l’ESO i primer de Batxillerat, entre els 7 centres educatius santboians participants, prèviament a la realització del Fòrum.ForumIII

Des d’ahir ja es poden consultar els  vídeos que resumeixen l’acte i que inclouen la presentació de cada defensor/a, una breu representació teatral que preten sensibilitzar sobre la causa de cada persona defensora, el seu testimoni i, finalment, el torn de preguntes de l’alumnat. Us els recomanem!

James Torh

– Marco Arana

– Buscarita RoaForumII

També podeu veure un resum fotogràfic de l’acte en aquest enllaç del Facebook de la Unitat de Cooperació de Sant Boi:  Cooperació SantBoi

ForumIV

 

Anuncis

One comment on “Un fòrum d’alumnes amb els defensors i defensores de drets humans

  1. fonamentals
    18 Octubre 2013

    Reblogged this on fonamentals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 17 Octubre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: