Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Santa Coloma, una ciutat compromesa amb els Drets Humans

Cinc defensors i defensores de Drets Humans convidats en el projecte “Ciutats defensores de Drets Humans” participen en un acte conjunt a la ciutat de Santa Coloma.  El teatre Sagarra de Santa Coloma va ser l’espai d’encontre dels defensors i defensores de drets humans que,  acompanyats d’Estela Pareja, directora de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Un vídeo elaborat per Siscu Bages ens dóna l’oportunitat de reviure l’acte i d’acostar-nos al testimoni de  James Torh, Estela Carlotto, Alma Masic, Idgaja Lachgaré i Claudia Garcia.

http://www.youtube.com/watch?v=gRARMl9LyxI&feature=youtu.be

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 16 Octubre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: