Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Gavà, Viladecans, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi, El Prat i Sant Cugat vibren amb els testimonis dels defensors i defensores

Des que van arribar el passat 2 d’octubre, els defensors i defensores convidats en el marc del projecte han estat participant en diverses activitats en els municipis que han impulsat el projecte.SantVicençdelsHorts_sopar

Al llarg de diverses xerrades, col·loquis i taules rodones hem pogut conèixer les seves experiències de lluita i defensa dels drets humans. El seu coratge, tenacitat i valentia han impressionat a les persones que hem tingut la sort d’escoltar-los. En aquest espais hem pogut conèixer de més a prop com s’han anat traçant les trajectòries personals de cadascun d’ells, i com,  progressivament,  va anar augmentant el seu compromís pels drets humans.

Com recorda la Claudia Garcia “somos la voz de los que no tienen voz, pero igualmente nos la silencian con balas“. Els defensors i defensores de drets humans donen veu a problemàtiques que des de diferents poders SantBoi_CiutatsDefensoresDDHHs’han volgut silenciar. La seva capacitat de denúncia, de mobilització i de transformació queda corroborada per la contundència i la impunitat amb la qual en moltes ocasions se’ls ha volgut, i se’ls vol,  silenciar.

Durant aquesta setmana, continuaran compartint les seves experiències gràcies a les activitats organitzades per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Lliçà de Vall, Barberà del Vallès, El Prat de Llobregat i Casa Amèrica Catalunya.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 8 Octubre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: