Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Qui defensa qui ens defensa? Amnistia Internacional i TMB ens conviden a l’exposició “Defensores: el testimoni obstinat”

Invitació Amnistia_v02 El dilluns 7 d’octubre a les 19,30h s’inaugurarà l’exposició “Defensores: el testimoni obstinat”, amb fotografies de Sofia Moro i produïda per Amnistia Internacional, a l’Espai Mercè Sala (intercanviador de l’Estació de Diagonal L5).

La mostra recull el testimoni de 30 activistes, lluitadors de la defensa dels drets humans. La inauguració comptarà amb la presència, entre d’altres, de Sofia Moro, Maria Cañadas, presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya i dels 6 defensors i defensores acollits en el marc del projecte “Ciutats defensores dels Drets Humans”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 27 Setembre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: