Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Apropa’t als Defensores dels drets humans. S’acaba de publicar el dossier Cituats defensores dels Drets Humans

Imatges_dossiersDes d’avui ja tenim disponible el dossier Ciutats defensorses dels Drets Humans. Les 23 pàgines d’aquest butlletí ens ofereixen la possibilitat de conèixer el projecte i aprofundir en les lluites i les realitats per les quals treballen els 6 defensors i defensores que arribaran a Catalunya el proper 2 d’octubre. A banda de les trajectòries personals dels defensors i defensores, les darreres pàgines del butlletí ens presenten destacats recursos per acostar-nos al món de la defensa dels drets humans; pàgines web, informes, llibres, pel·lícules, experiències i exposicions on es fa palès el compromís de persones que arreu del món treballen pels drets humans. L’agenda d’activitats dels defensors i defensores durant aquesta estada a Catalunya ocupa les dues últimes planes d’aquest butlletí.

Consulteu el dossier i descarregueu-vos-el en aquest link:Dossier_CiutatsDefensoresDDHH

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 26 Setembre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: