Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

La campanya Fonamentals ja està en marxa: 5 peticions a través de la plataforma change.org ens conviden a adherir-nos-hi

Fonamentals_blogEl Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de la ciutat de Sant Boi, órgan de participació en matèria de Cooperació, Solidaritat i Pau, va aprovar el passat 17 de setembre la posada en marxa de la Campanya Fonamentals, amb l’objectiu de donar suport a nivell individual i col·lectiu al treball que realitzen els defensors i defensores de Drets Humans que es convidaran en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Mitjançant 5 peticions a través de la plataforma Change.org, des del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat se’ns convida a fer arribar la nostra preocupació a les autoritats competents dels països d’origen d’aquests activistes en relació ala situació de presecució i amenaça que han rebut cadascun d’ells per raó de la seva implicació activa en la defensa dels drets humans en els seus països.

A més de la plataforma Change.org, en el blog Fonamentals es poden descarregar, en format postal, aquestes mateixes peticions, per aquelles persones o institucions que vulguin sumar-se a la campanya. Aquest blog també servirà per donar a conèixer les novetats de la campanya.

 

 

One comment on “La campanya Fonamentals ja està en marxa: 5 peticions a través de la plataforma change.org ens conviden a adherir-nos-hi

  1. fonamentals
    25 Setembre 2013

    Reblogged this on fonamentals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 25 Setembre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: