Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

Sant Boi signa dos convenis per promoure el projecte Ciutats defensores dels Drets Humans

L’ Ajuntamesignatura convenint de Sant Boi va signar ahir, 3 de setembre, dos convenis amb l’ Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per donar suport al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va signar els convenis amb els representants d’ambdós organismes: el vicepresident de l’AMB i president del Consell Metropolità de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Jordi Portabella, i el director de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB, Santiago Torres. L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau de Sant Boi, Alba Martínez.

L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, va dir que valora molt positivament que des de l’AMB i TMB “hagi sensibilitat de cooperació, malgrat la crisi, i que no siguin merament organismes tècnics”. El vicepresident de l’AMB, Jordi Portabella, va agrair que l’Ajuntament de Sant Boi s’hagi dirigit a l’entitat que representa per col·laborar en aquest projecte.

L’AMB aporta finançament al projecte (19.997 euros) i dona suport tècnic i logístic. D’altra banda, TMB es compromet a la difusió del projecte mitjançant els seus canals de comunicació escrits, audiovisuals i digitals. TMB organitzarà una exposició il·lustrativa del projecte a l’espai Mercè Sala (estació de metro de Diagonal). “Defensores: el testimoni oblidat” és una mostra de fotografies de Sofia Moro que es podrà visitar del 7 d’octubre al 12 de novembre de 2013.

Més informació a: Nota de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 5 Setembre 2013 by .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: