Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

La cooperació entre ciutats i la societat civil per la defensa dels Drets Humans.

CIUTATSCiutats Defensores dels drets humans és un projecte cooperatiu en el qual hi participen 8 ajuntaments catalans i diverses institucions i organitzacions de la societat civil que vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores els drets humans, ajudant a conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana. Aquest blog t’ofereix l’oportunitat de conèixer amb més profunditat aquest projecte i participar en les activitats que es proposen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 16 Abril 2013 by and tagged , , , .
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: