Ciutats Defensores dels Drets Humans

Blog del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

MARÍA DORIS RÍOS RIVERA

Maria Doris RiosDefensora de drets humans colombiana. Actualment és presidenta de la Asociación de Trabajadores Campesinos para la agricultura agroecológica, la defensa y la preservación de la sierra de la Macarena, ASPRO Macarena dels municipis de Vista Hermosa i de San Juan de Arama i representa l’àrea de Drets Humans i incidrència.  Aquesta associació, alhora, és membre amb 51 organitzacions camperoles de la regió de Orinoquia de la Mesa de Unidad Cívico Popular del Oriente Colombiano (MUCAPOC), els líders de les quals estan sent estigmatitzats i faslsament acusats de col·laborar amb les guerrilles.

Doris Rivera Ríos també participa a la Asociación de Mujeres por la Paz y la defensa de los Derechos de las Mujeres Colombianas (ASODEMUC) a on  representa la Comissió de Drets Humans. Entre Agost de 2010 i febrer de 2011, aquesta activista va ser acollida a Sant Boi pel Programa de Protecció de Defensors i Defensores de Drets Humans de l’OPPDH de la Generalitat de Catalunya .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets. Són dotats de raó i de consciència, i han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres.
Tota persona té dret, individual o col·lectivament, a promoure i procurar la protecció i realització dels drets humans i les llibertats fonamentals en els plànols nacional i internacional.
Tots som iguals davant la llei i tenim dret, sense cap distinció, a igual protecció per la llei. Tots tenim dret a igual protecció contra qualsevol discriminació que violi la Declaració dels Drets Humans i contra qualsevol incitació a una tal discriminació.
%d bloggers like this: